Seminar na ladji - Zakaj pa ne?

Pripravljate poslovni dogodek in želite presenetiti poslovne partnerje? Kako zveni izlet v Benetke z ladjo, kjer imate na razpolago salon s kapaciteto do 140 mest, barom, televizijo ter projektor za predstavitve... To vse ponujajo naši katamarani.

Želite svoje poslovne partnerje, zaposlene ali prijatelje ob posebnem dogodku presenetitiz ladijskim izletom do Benetk, Brionov, Trsta, Gradeža, Kornateov, celo do Zadra?

Naša izkušena ekipa Vam bodo popestiai postanek v kateremkoli mestu na severnem Jadranu, vožnjo do destinacije ter nazaj pa lahko izkoristite za poslovne sestanke, predstavitve svojih produktov ali samo z namenom, da se vaš kolektiv zbliža.

V naši orgqanizaciji se je svojim partnerjem pokazalo že večje število domačih in tujih podjetij. Ladje smo za čas plovbe spremenili v prostor za sestanek, za seminar ali krajšo predstavitev med plovbo do ene od bližnjih destinacij.

Zakaj se ne bi tudi vaše podjetje odločilo, da suhoparno "kopensko" dvorano zamenja za plavajočo ter premikajočo? Večino seminarjev organizator po uradnem delu popestri z izletom v bližnje kraje? Zakaj ne bi združili eno z drugim?

Portorož ponuja neskončno možnosti... izkoristite jih in prehitite konkurenco!!

Pokličite nas - z veseljem bomo našli skupni jezik in sestavili odlično ponudbo.