TOP Line d.o.o. Portorož je lastnik domene benetke.com. Ker smo prepričani, da se mora vsak obiskovalec bolj podrobno seznaniti z mestom, smo velik del strani namenili tudi znamenitostim mesta, zgodovini in razvoju.

TOP LINE d.o.o. Portorož je zasebna turistična agencija s sedežem v Portorožu, ustanovljena junija 1990. Ekipa zaposlenih z dolgoletnimi izkušnjami v turizmu in znanjem več tujih jezikov, skupaj s predstavniki v glavnih turističnih destinacijah, nudi dostop do turističnih aranžmajev v vseh sosednjih državah.
Začetki TOP-a (Turistične organizacije Portorož) segajo v leto 1980, ko je ta organizacija prevzela upravljanje celotne turistične destinacije - Portoroža in okolice. V letu 1990 ustanovljena agencija TOP LINE je nasledila TOP v komercialnem delu poslovanja. Pred nekaj leti so se pojavile nove turistične agencije s podobnimi imeni in cilji poslovanja, toda z dolgoletno prisotnostjo na turističnem trgu, kakovostnimi storitvami in predanostjo našemu delu, smo uspeli ohraniti vodilno pozicijo in prepoznavnost.