Postopek prijave na izlet v Benetke je siloma enostaven. Za začetek izberete željeno državo in luko odhoda, datumski razpon potovanja (od katerega do katerega datuma bi šli na enodnevni izlet) in sistem Vam bo navedel vse možne dneve...

1. korak: V iskalniku voženj izberete državo iz katere želite potovati v Benetke (Slovenija ali Hrvaška) ter datumski razpon (od - do) kdaj bi potovali.
2. korak: Na naslednji strani vam bo sistem prikazal vse razpoložljive vožnje v izbranem časovnem obdobju iz izbrane luke. V tabeli je poleg datuma in ure odhoda navedena tudi osnovna cena (za odrasle osebe) ter ime ladje. Z gumbom REZERVIRAJ boste prišli na
3. korak: Sledi izbor števila odraslih oseb, otrok (z različnimi starostnimi stopnjami) oz. izbor družinskega paketa, če je na tej vožnji ponujen.
4. korak: Vnos kontaktnih podatkov: priimek in ime nosilca rezervacije (v kolikor potrebujete račun na podjetje, lahko vnesete tudi te podatke), naslov, kontaktni telefon in email naslov. Na email naslov boste prejeli vse potrebne dokumente (predračun, voucher/karta), telefonska številka pa je potrebna v primeru spremembe urnika vožnje.
5. korak: V kolikor ste nameščeni v enem od obalnih hotelov, vas lahko (brezplačno) pripeljemo do pristanišča. Izbrati morate samo kraj, kje naj Vas počakamo. Na karti bo navedeno, kdaj morate biti na dogovorjenem mestu.
6. korak: Vnos potniškega manifesta: za izpolnjevanje zakona o plovbi v mednarodnih vodah je potrebno oblastem predati osnovne podatke za VSAKEGA potnika posebaj:
- priimek
- ime
-datum rojstva
- kraj rojstva
- vrsta osebnega dokumenta
- številka osebnega dokumenta
- spol
- državljanstvo

Na koncu izberete še vrsto plačila. Sistem omogoča plačilo:

- kreditna kartica: Takoj po uspešnem plačilu boste na vnešen email naslov prejeli voucher / karto za izlet.
- predračun: Na email naslov boste prejeli predračun z rokom plačila; po prejetem plačilu na naveden transakcijski račun boste prejeli voucher / karto za potovanje.
- plačilo na pomolu (z garancijo kreditne kartice): a potrditev mest na ladji je potrebno vnesti številko kreditne kartice, katera služi samo za garancijo / potrditev rezervacije. Plačilo se bo izvedlo na pomolu pred odhodom. Ladjar ima pravico, da v primeru, da se ne pojavite na odhod, trgati od 10% - 100% voznine.
- plačilo na pomolu (brez garancije kreditne kartice): Služi samo za vnos podatkov v sistem. Plačilo se bo izvedlo na pomolu. Ta opcija se potnikom ponuja samo zadnje 3 dni pred vožnjo, če ladja ni polno zasedena.

Kreditne kartice so popolnoma varne: TOP Line ima sklenjeno pogodbo za on-line plačila z Intesa Sanpaolo Bank ter kupca preusmeri na stran od BANKE tako, da SAMO banka vidi številke kreditne kartice. Naš sistem dobi IZKLJUČNO samo potrditev od banke, da je avtorizacija uspela. Zato so vse možnosti zlorabe nepotrebne.

Želimo Vam lep dan v najlepšem vodnem mestu na svetu!!!