Iz Pirana ladje odplujejo iz pomola pri rdečem svetilniku. Potniki z lastnim prevozom imajo možnost prihoda parkiranja v dveh garažnih hišah: Arze ter Fornače:
Garažna hiša ARZE: 12 € na dan.
Garažna hiša FORNAČE: 17 € na dan

Vozilo bo na varnem, vi pa brez skrbi...

Navodila za parkiranje v garažnih hišah pred Piranom:

 

Garaža Arze:

se nahaja nad Piranom (pri pokopališču).

NAVODILA IZ SMERI KOPER / LJUBLJANA:

Na vrhu Strunjanskega hriba na krožnem toku izberete PRVI izhod (smer Portorož/Piran). Na naslednjem krožnem toku izberete PRVI izhod (smer Piran). Vožnjo nadaljujete točno 1.600m do "Y" križišča, kjer izberete smer FIESA. Vožnjo nadaljujete po prednostni cesti (do prvega T križišča, kjer se na DESNI strani nahaja vhod v garažno hišo ARZE).

Parkirni listek vzemite iz avta, saj ga potrebujete za plačilo parkirnine na plačilnem avtomatu, ki se nahaja ob vodu v garažno hišo. Parkirnina se plačuje na podlagi veljavnega cenika.

Od garažne hiše ARZE vas čaka 10 minutni sprehod po Rozmanovi ulici sprva do Tartinijevega trga, nato pa še do pomola, kjer vas bo pričakal katamaran San Frangisk.

CENA CELODNEVNEGA PARKIRANJA: 12 €

Garaža Fornače:

se nahaja ko se spuščate iz Bernardinskega klanca proti Piranu na LEVI strani ceste.

NAVODILA IZ SMERI PORTOROŽ / KOPER / LJUBLJANA

Priporočamo vam, da se v garažni hiši v pritličje, spustite z dvigalom. Z manjšega avtobusnega postajališča ob morju pri spodnjem vhodu v garažno hišo, pelje brezplačni mestni avtobus proti središču Pirana (točneje Tartinijevem trgu) kateri je le 200m oddaljen od carinskega pomola, od koder izpluje katamaran San Frangisk

Parkirni listek vzemite iz avta, saj ga potrebujete za plačilo parkirnine na plačilnem avtomatu, ki se nahaja v etaži 7B. Parkirnina se plačuje na podlagi veljavnega cenika.

Ob vrnitvi iz Benetk predlagamo da se zopet z brezplačnim avtobusom popeljete do vhoda v garažno hišo FORNAČE in si tako poenostavite vrnitev do svojega vozila.

CENA CELODNEVNEGA PARKIRANJA: 19 €