Preberite si vtise potnikov iz naših sobotnih izletov v Benetke in preverite kaj drugi pravijo o naših ladijskih izletih v Benetke. Vse potnike vabimo, da nam pošljejo svoje vtise in mnenja, saj lahko samo tako izboljšamo svoje delo.

Kaj lahko pričakujete, ko se z najbolj izkušenimi beneškimi vodniki vkrcate na najhitrejši katamaran na severnem Jadranu? Preden se odločite v čigavi organizaciji boste preživeli dan v Benetkah, se prepričajte, zakaj se splača z nami obiskati mesto na svetu, kjer golobi hodijo in levi letijo!

 


 

V soboto, 13.05.2017 sem se v družbi dveh kolegic udeležila organiziranega izleta v Benetke. Moram priznati, da sem bila skeptična, glede enodnevne organizacije potovanja za 300 oseb. Udeležila sem se že marsikaterega izleta in potovanja, vendar takšne prijaznosti, ustrežljivosti, točnosti prihoda in odhoda katamarana, pripravljenosti pomagati, diplomatskega opozarjanja otrok, naj ne sedijo na okenskih policah,... še nisem doživela. Resnično sem bila pozitivno presenečena nad entuziazom, ki so ga pokazali vodniki in z njim "okužili" še potnike :-) Čestitke celotni uigrani ekipi in le tako naprej! Hvala za prijeten dan! Lep pozdrav, Simona
Pozdravljeni, želim pohvaliti zelo dobro organiziran izlet v Benetke s San Fragiskom! Odlično,profesionalno vodenje od trenutka vkracanja do prihoda nazaj v Piran. Še prav posebna zahvala pa gre g. Miranu, ki je res super (z veliko začetnico) vodič! Takega vodiča, ki podaja vsestranske informacije na tako zanimiv in simpatičen način, bi lahko človek poslušal cel dan! Z možem sva bila pred približno desetimi leti z eno najbolj znanih agencij z avtobusom v Benetkah, pa mi niti niso pustile kakšnega posebnega vtisa... Izlet v Vami pa si bom zapomnila kot čarobne, edinstveno lepe Benetke, in to je tisto, ta pravo! Še veliko uspeha in vse najboljše tudi vnaprej Vam želim! lp Klaudija

 


 

Povzetek vtisov tujih gostov (povzetek preko Tripadvisor, kjer TOP Line vodniki vodijo potnike za ladjarja Venezia Lines):

A comfortable journey, but a long way to go to see Venice (4 hours each way). The onboard team are knowledgeable and organised and are also great tour guides.The whole day was really good value for money
Booked ahead, and took the ferry from Venice to Porec. Great service. Comfortable seats. Refreshments available. Dropped us right at the front door of our hotel. Would definitely do again.
We took this ferry from Venice to Porec during the late afternoon. While the Adriatic Sea was not particularly calm, the ride was easily comfortable. We had the luxury of sharing the VIP upper deck with two other couples in an area that could seat about 30 with tables, chairs and regular airplane-style seats.