V Benetke z ladjo... več kot samo izlet

Vsak dan našega življenja je dragocen in ni vseeno, kako in v čigavi družbi ga preživimo. Najlepše mesto na svetu si zasluži, da se ga predstavi v vsem njegovem sijaju. Benetke niso brez razloga proglašene za biser na severi obali Jadranskega morja.

Mesto je bilo dom največjega ljubimca vseh časov... več stoletij je bilo središče trgovskih poti... danes pa največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini... in zato ga letno obišče preko 30 miljonov turistov.

...pomembno je, da v tako lepem mestu izkoristite vsako minuto, da doživite utrip življenja...

Zato si ekipa Benetke.com že od leta 2009 prizadeva, da bi izlet organizirali tako, kot si to MESTO to zasluži.

Benetke so edino mesto na svetu, kjer golobi hodijo in levi letijo...

ŽELIM POTOVATI MED

DRŽAVA ODHODA
ZAČETNI DATUM
KONČNI DATUM
Urnik in cenik plovb v Benetke 2019

Sezona 2019  se približuje. Rezervirajte svoj sedež zdaj! Katamaran San Frangisk bo povezoval Piran z Benetkami Vse od 27.04 do 05.10.2019. Vabljeni na krov!

Vaša ekipa Benetke.com

 

Natančen opis programa

Popeljite se na nepozaben enodnevni izlet v Benetke iz izbranega slovenskega ali hrvaškega pristanišča. Udobno vožnjo do najlepšega vodnega mesta na svetu bomo izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine in se takoj po prihodu v Benetke podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali.

Kje pristanejo naše ladje?

San Basilio je pristanišče vseh ladij iz zahodne obale Istre. Nahaja se dobrih 30 minut hoje od trga. Nahaja se v predelu Benetk, ki se imenuje Fondamenta Zattere, na koncu "kanala pravice" (it. Canale Giudecca), v predelu (it. sestier) Dorsoduro.

Potek prijave na izlet v Benetke

Postopek prijave na izlet v Benetke je siloma enostaven. Za začetek izberete željeno državo in luko odhoda, datumski razpon potovanja (od katerega do katerega datuma bi šli na enodnevni izlet) in sistem Vam bo navedel vse možne dneve...

Nasvet za parkiranje v Piranu

Iz Pirana ladje odplujejo iz pomola pri rdečem svetilniku. Potniki z lastnim prevozom imajo možnost prihoda parkiranja v dveh garažnih hišah: Arze ter Fornače:
Garažna hiša ARZE: 12 € na dan.
Garažna hiša FORNAČE: 17 € na dan

Vozilo bo na varnem, vi pa brez skrbi...

Družine dobrodošle!!

Na katamaranu San Frangisk so otroci vedno dobrodošli. Poleg klasičnih, rednih cen (35 € za otroka do 12. leta starosti) smo kot znak, da so otroci posebaj dobrodošli pri nas pripravili posebne cene.
Družinski paket 2+1 = 165 € 
Družinski paket 2+2 = 190 €

Darilni bon za izlet v Benetke
Izlet v Benetke z ladjo - edinstveno darilo za vaše prijatelje, sorodnike, poslovne partnerje. Iščete drugačno darilo kot ste ga bili vajeni dajati (ter prejemati)? Potem je ta ponudba za vas...Dovolite, da z vaso pomočjo naredimo darilni bon po meri...
Restavracija Cantina Canaletto

Restavracija Cantina Canaletto je tipična lokalna restavracija v Benetkah z dobro hrano in bogato ponudbo. Za zaključene skupine ponujamo, poleg našega standardnega TRIS menuja tudi pestro izbiro tipičnih lokalnih jedi.

Seminar ali poslovni dogodek na ladji

Seminar na ladji - Zakaj pa ne?

Pripravljate poslovni dogodek in želite presenetiti poslovne partnerje? Kako zveni izlet v Benetke z ladjo, kjer imate na razpolago salon s kapaciteto do 140 mest, barom, televizijo ter projektor za predstavitve... To vse ponujajo naši katamarani.

Program za šolske skupine v Benetke z ladjo
S katamaranom San Frangisk ponujamo pestro ponudbo zaključnih izletov za šolske skupine. Namesto klasičnih ogledov smo na rednih linijah omenjenih ladij ponudili nekaj več... obogaten ogled, cenejše kosilo za učence ter zanimivo vožnjo s taxi-ladjo po kanalih. Učiteji, ponudite Vašim učencem več kot ste bili navajeni do sedaj...