Ladje

 

 

Ladje, ki plujejo med zahodno obalo Istre in Benetkami nudijo potnikom veliko udobja, a se med seboj močno razlikujejo po svojih karakteristikah, hitrosti ter predvsem po ponudbi na krovu. V spodnjih okencih najdete podrobne podatke ter opise ladij za lažji izbor Vašega potovanja...

O katamaranu San Frangisk

Katamarana San Frangisk ter San Pawl sta dve izredno hitri ladji. Povezujeta Istro z Benetkami s hitrostjo do 38 vozlov. Katamarana imata med obema trupoma zračno blazino, ki se med vožnjo po odprtem morju napihne ter izpodriva vodo.

Zakaj s TOP Line na izlet v Benetke
Iz Slovenske obale je za sezono 2016 potrjena edina pomorska povezava z Benetkami s katamaranom San Frangisk (ladjar Venezialines), TOP Line pa njen ekskluzivni zastopnik. Katamaran ponuja izredno stabilnost ob največji možni hitrosti do 40 vozlov (75km/h).
O ladji Dora

Ladja DORA je dolga 42 metrov in široka 7,80 metra. Ima dve palubi in sprejme 307 oseb. To je edina hitra ladja na kateri potniki sedijo na udobnih sedežih ob mizah. Popolnoma je klimatizirana, na voljo sta dva bara z bogato ponudbo pijače in jedače. Žal je iz Pirana zadnjič odplula 26.09.2014 in več ne povezuje Istre z Benetkami. Nadomestil jo je katamaran San Frangisk.