Kombinacija enodnevnih izletov v Benetke s hoteli na slovenski obali

Odlična ideja!

Združite enodnevni izlet v Benetke z ladjo z eno od ponudb na tej strani. Na predvečer izleta se lahko odpravite v eno od številnih restavracij na romantično večerjo v dvoje in se prepustite glasbi... Na dan po izletu pa se razvajajte v notranjih ali zunanjih bazenih izbranih hotelov, obiščite centre dobrega počutja, terme ali si privoščite sproščujočo masažo... Skratka: kratek oddih za veliko doživetje!

ŽELIM POTOVATI MED

DRŽAVA ODHODA
ZAČETNI DATUM
KONČNI DATUM
Apartmaji Piran in izlet v Benetke

Prežitivite par dni v Piranu v Piranu (za trgom Prvega maja) in se odpravite v Benetke s katamaranom. Namesto da v Piranu izgubljate čas, vas vabimo da se v Piran pripeljete z GoOpti in tako prihranite bitke z loklanimi redarji in stroške parkiranja.

Hotel Piran 4*, Piran

Hotel Piran leži neposredno ob obali in je od samega središča Pirana oddaljen 50 m. Hotel je bil zgrajen že leta 1913 in letos praznuje 100. obletnico Leta 2013 je bil v celoti prenovljen.    

Cena od 148 € po osebi!

Apartmaji Maygut, Portorož

Apartmaji Maygut se nahaja v mirnem okolju Portoroža na začetku obane promenade, obdaja ga botanični vrt in je le streljaj od morja. Apartma ponuja individualnost in izvrstno kulinarično ponudbo ter spa storitve.Cena: od 125 € po osebi! 

Hotel Tartini 3*, Piran
POSEBNA PONUDBA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE!
Preživite romantičen vikend v Piranu in se z nami odpravite v vedno zanimive Benetke. Združite svetovno znamenitost (Benetke) z najlepšim obmorskim mestom v Sloveniji (Piran). Hotel Tartini se nahaja samo par korakov od pomola... Cena: 114 € po osebi!
Hotel Belvedere 3*, Izola
Vikend v turističnem naselju Belvedere nad Izolo je primeren za tiste, ki bi radi zbežali iz mestnega vrveža ter uživali v razgledu na celotno mesto in njegovo okolico ter Tržaški zaliv. Združite kopanje v odprtem bazenu ter se v soboto odpravite v Benetke. Cena za trodnevni paket: od 137,00 € po osebi!
Hotel Vile Park 3*, Portorož

Hotel Vile Park v Portorožu povezuje 5 vil z 217 sobami. Hotel se tudi od leta 2007 ponaša z prenovljeno recepcijo. Poleg tega Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim mediteranskim rastjem.

Cena od 148 € po osebi.